... asi to bude tím, že máme příliš zafixovány ...
přírodní zákony ...
.... a nejsme schopni připustit ...
... .... ... že je vlastně všechno úplně jinak ...
30.10.2007 19:46:00 | HarryHH
... jenže to platí na Zemi ... ve vesmíru není žádné nahoře - dole ... a pak věřte zákonům ... :-)
15.10.2007 19:34:00 | JardaCH