Vlasy
Anotace: Díky Vám vlnky moje...
Padají mi vlasy.
Trvá to měsíc ,
odhadla bych asi.
Den za dnem
hrst za hrstí,
tahám je z kartáče s bolestí.
Už jsem to jednou zažila.
Krev jsem si tehdy léčila,
a léky, co mi dávali,
vlas po vlasu mi trhaly.
To moc mrzí každou ženu,
za zdraví platit tuhle cenu.
Když za čas změnili terapii,
vlasy se ke mě navrátily.
Teď žiju – i když nejsem zdravá,
mé tělo se s chorobou porovnává.
Chodím sice na kontroly,
ale to už tolik nezabolí.
Byla jsem vděčná za zdraví jen chvíli,
hlouposti to z hlavy mé vysmýčily.
Až vlasy musely ukázat,
že nemusím žít napořád.
Musím je za to odměnit :
Na ježka nechám je popravit !
Přečteno 365x
Tipy 3
Poslední tipující: cevert, jiljovský
Komentáře (3)
Komentujících (3)