..Smrt...
Anotace: Báseň kterou jsem psala zhuruba před 3 lety ve škole do projektu o Holocaustu...
Smrt
Vedle mě ležela mrtvá těla
Za tmavého ranního šera.
Strašný osud potkal mou matku.
Všichni tu ležíme oddaní smutku.
Jsem tu jen sám,nikoho nemám,
K zemi se dívám a pomalu lehám.
Dávno už skončila moje síla,
Když tu se zjevila posmrtná víla.
Osvobozen od krutosti jsem byl,
Jinak bych v koncentráku stále hnil.
Komentáře (1)
Komentujících (1)