mesiášův gel
hřeby žeru z ježíšovy hlavy,
břehy sraček z prdele vltavy
tohle není báseň ani vztek,
boule a sifl na čůráku to je pech
nezačínám slovem láska ani hnus,
mrzačí nám gothiku i nihilismus
nemám tečky ani velké písmena,
třeba jen tak schválně jsem posera
přišel jsem o ruce trčí mi pahýly
močil mi do krku polykám mrdku i se sýry
nemohu si schovat svoje přirození
demontuju mozky suchý i propocený
končím spasiteli mrdám antikrista
brečím nespisovným otáčením slzy z antidepresiva
uléhám na lůžku v jedné z nejmenovaných léčeben
kodein mám v předpisu - zas žeru ježíšův hřeben
Komentáře (1)
Komentujících (1)