V nemocnici
Počítal vteřiny,
které se
postupem času
stávaly minutami
a ty hodiny.
Přístroj
hlídající srdce
mu napovídal,
že žije,
ale zárověň
i umírá.
Zatímco spal
infůze
za něj odpočítávala
čas,
který letěl
nadsvětelnou
rychlostí.
Za oknem
na něj
dával pozor
anděl strážný,
který se
netrpělivě
dívá na hodinky
A vedel něj
sedí dívka,
která nevnímala
žádné náznaky,
ale šeptala
mu do ucha
slova
útěchy
a lásky
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: cevert
Komentáře (1)
Komentujících (1)