sametová
Anotace: čas je relativní chvíli nám hraje do karet jindy nás dusí..ale všichni vzpomínáme na ty chvíle kdy nám bylo krásně, protože žijeme proto aby nám bylo krásně..vše co děláme proto abychom byli "šťastní" ať už chceme, nebo ne..je to tak..a je to fajn
Mocná to chvíle nová
nepoznaná tak hebká tak sametová
ta kterou člověk chtěl by prožít znova a znova
ta co je jak moje snová chvíle sametová
kdo ví co je vlastně zač
kde se vzala kdy mě opustí?
přináší radost, přináší pláč
mnohého se na mě dopustí
ta chvíle kdy se člověk mění
kdy se jejho hodnoty změní
kdy věcí si jinak cení
co bylo už pro mě teď není
minulost upadla v zapomění
už není jak bylo a bude zas jinak
slunce mrak zavraždilo a na nebi líta zas pták
vůně pocitu vůně vítezství
světlo proudí do bytu a z něj mizí všechny neřesti
krásná chvíle nespoutaná
veškerá zlost na moment je vyhnána
pryč za hranice chápání
pominul čas zoufání
chvíle je chvíle a čas se vleče
krev je krev a tak tělem teče
jedna chvíle nic nenahradí
a krev jen chvíli v těle proudí
Komentáře (0)