Dva Listy
Anotace: Zvony zvoní hodiny bijí je čas se rozhodnout ...
Zvony zvoní
hodiny bijí
je čas se rozhodnout
Přemýšlím duší
srdce mi buší
s kým mám životem plout
Je tma jako v pytli
píši pod svícnem
nevím jestli elektřinu vypli
a jesstli vůbec zkončil den
Je to teď na mě
nevím, nevím říkám si
rozhoduji se snad tak dlouho
že si nevidím přes vlasy
Mám učinit to rozhodnutí
nebo trápi se dál
tohohle okamiku
vždycky jsem se bál
Musím to zkusit
třeba ať to nevyjde
jinak smutek vee mně
ještě více nabyde
JDU DO TOHO
i když jsem nejistý
myslím, že řekl jsem už dost
popsal jsem dva listy.
Komentáře (1)
Komentujících (1)