Spirála
Myšlenky tonou
v bezbřehé hlubině,
slepé oči
bloumají tmou.
Kol cizích domů
známý van samoty,
potkáváš stále,
dýchá tebou.
A nehty doby
omítku drásají
na bílé kosti
co hledají smysl stát.
Oči jim svítí
domovním teplem,
za okny nevěří,
v uliční chlad.
Býval jsi někým,
najednou nikdo,
zkroušený život
ve spirále.
Rozervi cáry
proklaté mlhy,
zpříma pohlédni
a tak dále...
Přečteno 349x
Tipy 9
Poslední tipující: Loudilka, Lupus, okapovaroura, isisleo, s.e.n, Bíša
Komentáře (5)
Komentujících (5)