Intezivní deflorace svědomí
Anotace: už bylo dost násilí
Ty, jenž baskickou separatistkou ses stala
na sklonku minulého týdne,
poseď trochu se mnou, vlastně s námi se všemi.
Tu bombu co máš pod košilí, je fakt sexy,¨
a kdy ji jako chceš odpálit?
... zachvíli, nebo až za hodinu..
dáme si panáka, Mariello, bylas takové hodné děvče
V peněžence mám nějaký drobný, tak nezapomeň ráno
Už jsem ti říkal, jak ti to sluší?
Ale v duchu si o tobě pořád myslím, že jsi svině...
promiň, ale mezi námi je konec, nic je možná víc...
Přečteno 421x
Tipy 6
Poslední tipující: Lukáš Rymeš, Aurelius, Kyle, Jarky, oakbark
Komentáře (3)
Komentujících (3)