Psát umíš prostě perfektně! ;-)
22.10.2007 17:16:00 | Chancer
.
Mé koně ....
jak dobře vás znám
Váš neklid
žene vás ke hvězdám
Víříte kopyty
kosmický prach,
já stojím na zemi
jen s hlavou v oblakách
Pijete z pramenů
mé řeky života,
z mých touhy kamenů
rozsetých po cestách
*
17.10.2007 17:11:00 | HarryHH
Tohle já neumím, psát jaksi mimo realitu normálního života, ale je to pěkné.
16.10.2007 16:32:00 | kliďaska
báseň je rým či nerým, ale hlavně že ještě v dnešní době je, a proto kupředu......:-)
15.10.2007 15:56:00 | cevert
Je krásná,umíš zvláštně skládat slovíčka.
Obdivuji autory, co umí psát básně, a jen tak obyčejně nerýmovat.
To moje jsou jen říkanky, ale u Tebe jde o poezii.
15.10.2007 14:14:00 | spare