JÁ!!!!!
Anotace: o mě a o světě kolem mě
Smutek svírá moje srdce
a slzy se mi derou do očí.
Přesto ale smát se budu
mě jen tak něco neskolí.
Je mi jedno že mi všichni ukázali záda.
Je mi jedno že všude slyším jenom smích.
JSEM JAKÁ JSEM A ZA TO SE NESTYDÍM.
Přečteno 437x
Tipy 1
Poslední tipující: Eru Alonnar
Komentáře (1)
Komentujících (1)