Jsem šedá ...

Jsem šedá ...

Anotace: jsem totiž...šelma...

krok za krokem
vlastně v mimochodu
moje stopy
v jedné lajně
sněhem zapadané
běžím lehce
pryč od lidí
pryč od smečky
jsem vlčice
samotářka
se svým údělem
v čistě žlutých očích
shlížím na řeku
z útesů
tolik mi dala
příroda
a přesto utíkám
najít kořist
bezbrannou
a roztrhat
uvolnit vztek
cítit krev na jazyku
ne jen tu mojí
cizí teplou
sladkou
jako probuzení
v teplé noře
schovám se
jsem vlčice
samotářka
cítím odpor
sněhu a přesto
letím pryč
od ovčích stád
s plným žaludkem
zadostiučiněním
utíkám dál
od lidí
sama
jsem totiž vlčice
Autor Jats, 15.10.2007
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel