Anotace: Žena se občas umí docela pomstít a tenhle si to fakt zasloužil...
nůž zatne se do srdce a svaly kolem s stahují,
mává rukama jako by tonouce když krev z hrudi se vyrojí.
spadne na zem ve smrtelných mukách
až mu zlý srdce puká.
a v poslední agonii dění
se krátí jeho dech a najednou už není
živej.
fučák - fiha.
seš machr...
ale zasloužil si to ten debil říha:)
21.10.2007 00:51:00 | Mišpule