znám
znám mnoho pokojů
a mnoho chodeb k nim
znám mnoho postelí
znám mnoho druhů zim.
/když pod dekou se choulím tiše/
znám mnoho snů a mnoho klíčů
mnoho dní, a nocí snad
/když pod dekou se choulím tiše
a marně čekám listopad./
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: adida, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)