Na dobrou noc
Anotace: Připadalo mi ohrané pořád přát jenom dobrou noc a krásné sny...tak jsem něco stvořila...
Dobrou noc
a krásné sny,
Starostí je moc,
tak dobře spi.
Nech si zdát,
o tom, co máš rád.
Snad tě sny špatné,
v noci neruší žádné.
Jdu spát,
nechám si o tobě,
dlouho a nádherně,
zdát.
Nakonec pusu posílám.
Škoda.
Jenom virtuálně.
Teleport nemám.
Komentáře (0)