Noc milenců

Noc milenců

Anotace: Co se honí hlavou jednomu z páru? hodnocení potěší.

Jsme na louce plné květů, je noc,
když do očí se Ti podívám, vím, jak miluji Tě moc.
V této chvíli jsme tu jen my dva
a existence reálného světa nás nezajímá.
Jen tak tu na sebe zamilovaně hledíme
a jak milujeme se moc vzápětí si povíme.

Když tak ležíš těsně blízko mě,
já prohlížím se Tě jako bych Tě viděl poprvé.
Chci hladit Tvé překrásné tělo,
to mé toužebně by to chtělo,
nebráníš se zkoumavým mým dotykům,
spíše je jen vychutnáváš,
naše rty se nebrání stykům,
celou duši do našeho mazlení dáváš.

Líbám Tvé sladké rty,
nikdo je nemá sladčí než Ty,
chtěl by Tě mít stále v náručí,
ale bojím se, že tohle mi nikdo nezaručí.
Proto si užijme ten společný pocit lásky,
než budeme mít z našich hádek vrásky.
Autor Démon, 15.10.2007
Přečteno 412x
Tipy 4
Poslední tipující: Ette, Kovik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

Je to krásná báseň!!! Nádherná,vystihuje upe všecko,co teďka cítím...

10.09.2010 20:04:00 | Démon

líbí

mi úplně naskočila husí kůže :-) nádherný... je tam všechno!

28.03.2008 20:56:00 | Ette

líbí

Kdyby to napsal někdo jiný tak řeknu že je to moc pěkné. Ale že jsi to psal ty, tak musím říct že jsi hovaďák:-)

19.10.2007 15:19:00 | Kovik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel