Něžná přání
do minut ticha
před usnutím
naděje lichá
se ptá - a smím?
natáhnout prsty
dotknout se vlasů
napřed já,a pak ty
bereme lásku času
jak slovy vyjádřit
co duše němá
tak touží vyslovit
a slova nemá....
snad jsem svým dotykem
na tvojí tváři
řekla vše jazykem
co má mnoho tváří
snad jsem těmi ohníčky
co hoří v srdci
dala ti maličký
vzkaz v této noci
Přečteno 489x
Tipy 14
Poslední tipující: Traci, Actafool, nehbet, Andee, vinzel, cevert, Jiparo, Tomáš Přidal, Raduzk, Bíša
Komentáře (6)
Komentujících (6)