Svět II
Svět mění se,
však známí i neznámí stejní zůstanou,
láska přejde v nenávist,
můžeto však být i naopak.
Škoda svět je dnes cizí,
nikdo nepoznává lásky, kamarády,
které znával.
Vytvořme svět jiný,
než ten krásný zmizí.
Važme si přátel a lásek,
kam vytrácí se tyto vínky lidské.
Než budeme mít čelo plné vrásek,
milovat je lidské !
Proč bráníme se milovat,
láska umí srdce zamotat,
však umí i dát,
vztah překrásný,
tím vztahem je láska.;
Komentáře (0)