Snad
Anotace: ...bla bla bla....
Pro vítezství,
zákeřnými jsme,
.....nepomáhá to!!....
snad zlepšení je poselství.
Kde je to podlejzání??
nyní to není vidět!!
Nechali to zmizet!!
...nahradili tipy!!!
Lež ta tu bude...
snad se mne neujme!!
Snad vypadávám z toho řetězce,
snad přijde zázrak i pro mne!!!
snad.....budu doufat v to slůvko
možná, že to pomůže..silně pochybuji..
už to tady tak moc nemiluji....
čím zaujmout??
novým jménem?
jinak začít psát..svého stylu se vzdát??
zatím tu jsem
tak snad u mě chvíli i pobudete!!!
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (3)