BOHATSTVÍ
Anotace: Dnešní den byl pro mě krásný tím, že jsem prožila okamžiky "procitnutí" jiného člověka, který díky našemu rozhovoru něco velkého ve svém životě pochopil ... něčemu zásadnímu porozuměl ....A z té mé radosti vznikla tahle básenka :o))))
Doteky
dnů
.......které prožijeme naplno
snů
.......které uskutečníme pro radost
lásky
.......kterou rozdáme svým blízkým
touhy
.......kterou vyslyšíme
lidí
.......které nemineme
myšlenek
.......které pochopíme
jsou naším velikým bohatstvím
........v každém roce
........měsíci
........dni
........hodině
........minutě
........okamžiku
NAŠEHO ŽIVOTA
Komentáře (0)