KAPESNÍČEK
Pocit mám, že celý svět prošel jsi
/ však do jablka poznaní kousl jsi /
Celý svět u nohou Ti leží...
Moc dobře víš, o čem život je
/ oč v našich snech běží /
Moudra, šarmu, kouzla osobnosti
máš dosti,
však pýše se nepoddáš...
Já jsem jen část Tebe,
/ co za nehet vešel by se /
S pokorou ruku v ruce kráčíš,
každé bytosti živé / mrtvé se ukláníš...
Jen špičkami nohou, za dveře světa
/ bez konce a začátku /
Kde neexistuje data,
pondělí či pátku
nakoukls..
Komplimentem dámy v přiléhavé blůzce dotkl ses..
Takovýchto lidí na světě moc není,
jež viděli by slunce
/ okem strojvůdce /
Tak všední
a přitom nevšední**
Přečteno 287x
Tipy 7
Poslední tipující: Monsignore, blue, Bíša, Pišák
Komentáře (5)
Komentujících (5)