Najde je Naděje???
Anotace: ve vlaku, bývá smutno...
Vyskoké kopce, travnaté cesty,
prochází životem a plují městy.
Svítící oči, majáky ve tmě,
zvlněné vlasy, kapičky krve.
Hořím, ven vylézt nech mě,
odlétám posté, však zážitky prvé.
:´(
Nauč se číst mezi řádky,
je v ní skryta tuna lásky...
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: Já Esther Ruth
Komentáře (2)
Komentujících (2)