v krajině stínů
Anotace: zase jedna ze starších... 2004
v krajině stínů
zní rozvlněné tóny
němých andělů
spadlých z nebes
do rozestlané mlhy,
za časů něhy a prázdných slov
mlčením křičí
když slzy kanou k zemi,
povstane z lidu
pln líbezných cílů,
naplní osud
každého z nás
skrytý za obzorem
spících světů
a dosud nepoznaných krás
Přečteno 367x
Tipy 3
Poslední tipující: Dračičák, cevert
Komentáře (1)
Komentujících (1)