Okamžik
Anotace: Co hodně bolí je zrada od přítele
Jeden okamžik a jenom chvilka stačí
A svět se s tebou jako na kolotoči točí
Jeden pohled, slyšet hlas
A padáš do hluboké díry zas
Říkáš si sem to já ale blázen
Který jenom tvrdě dopadá na zem
Ale proč jen já sem cítím tak divně?
A životem bez problému kráčí jenom největší svině?
Stačí jedna maličkost či bolest
A já nevím jak životem prolést
Nedokážu mluvit nedokážu se smát
Proč jenom si semnou život musí tak hrát?
Život je svině a není fér
Tak jediné co mi pomůže je revolver
Stisknou spoušť a v klidu umírat
Už nejde to dál jenom předstírat
Tichounce prosíš o pomoc
Ale tvůj přítel tě zradil tak moc
Že není možné jinou cestou jít
Než umřít a dál v nebi možná žít….
Přečteno 412x
Tipy 4
Poslední tipující: Game, Anejet
Komentáře (0)