Taky jsem měl podobný pocity, hlavu na pecos, zmatek nad zmatek, no co dodat, žiju a jsem z toho venku a venku vidím spoustu děvčat a jedno se ozvalo.
05.03.2015 21:40:11 | jehlaspichlas
Kolik už jsem změnila poloh
a kolik vystřídala chlapů.
Každý mi v čemsi pomoh
a teď už sama sebe chápu.
Někdy to chce řádně zapít
přinejlepším do nálady.
Milióny mozkových buněk zabít
a nemyslet na pánské klády.
Ráno si dám pořádnýho vizoura,
nevím už, co se včera dělo.
Prý mi někdo ukazoval svýho pinďoura
a postříkal celé moje tělo.
Potom jsem šla k doktorovi,
jestli ve mně něco klíčí.
Nenosím v sobě život nový,
přivítám další chlapské mlíčí.
18.10.2007 13:50:00 | jehlaspichlas