Věčnost
Anotace: Někdy se prostě nevrátíme zpátky
Břečťan se naklonil
nad zrezivělou branku
Vteřiny počítají kroky
do věčnosti
Rorýsi svými dlaněmi
přikrývají droboučkou ranku
po průstřelu
Přečteno 364x
Tipy 1
Poslední tipující: cevert
Komentáře (1)
Komentujících (1)