Proč právě ona...toť otázka. Takový je život. Osud si prostě nevybírá...a i kdyby ano, tak s tím nic nenaděláme. Proto je lepší se neptat!
Píšeš opravdu mistrovsky! ;-)
Díky za návštěvy, vážím si toho!
27.10.2007 11:33:00 | Chancer
Vyřiď té myši, ať se neptá a skočí.
V Tvých verších se hezky plave.
Vždycky si zasloužíš supertip.
16.10.2007 19:57:00 | spare
Myš je to šikovná a ty taky...Zajímavě, pěkně podané.
A moc díky za oblíbené, je to pro mě čest...
16.10.2007 19:46:00 | Pišák