Život
Anotace: City a pocity jedné děvušky. Aneb voda, země, vzduch a oheň - ve všem najdeme útěchu --- SMRT --- (?)
Bílé obláčky nebem plynou
jak žežulky v tichu hynou.
Voda zpívá
lehce a melodicky.
Milenci v křoví,
co dělají - kdo ví?
Nacházejí sebe
a otevřená srdce.
Tráva šušká,
přelétává muška.
Jindy otravná,
dnes tak milá...
Plamínky líbají dřevo,
hledají druha svého,
a já umírám
v tichu Božím!
Komentáře (0)