Průhlednost
Skrze zeď, skrze lidi
připadám si, že dnes vidím,
tohle často nestává se
a až se to stane zase
ulkidím se pod mostem,
dám se promrznout až ke kostem,
budu hledat kde pavučina začíná,
pak rub i líc budou strana jediná.
Přečteno 381x
Tipy 4
Poslední tipující: Šantir, Bíša, Já Esther Ruth
Komentáře (3)
Komentujících (3)