..Letecká společnost Cecilka Vás zve za hranice dnů i snů ...
..paráda! :)
18.10.2007 10:09:00 | Jiparo
Jako bych ji znala... z Tvé knížky? Nevím... každopádně mi připadá Tvojí vrozenou součástí ... :-)
17.10.2007 13:39:00 | Levandule
Cecilečko! To tak dobře znám, mám pocit: "schází síla!" a tak to taky radši vzdám...
Před nedávnem, zase jsem to vzdala, už asi po páté a nevím, jestli ještě síla zbyla na další let, tam a zpět...
17.10.2007 13:00:00 | Hannazka