začátek víc než slibnej,ale rýmy tomu strašně moc uškodily. stala se z toho říkačka. hodně špatně. přitom jsi použil skvělé obraty a mohla z toho být skvostná miniatura. např. nemocný pokoj-sice nic nového,ale patří to k dobrému bontonu, postava mámy je skutečná, co se jí týče, veřím ti kyždý slovo, ta je udělná fakt věrohodně. jen kdyby nekoupila mošt, ale něco jinýho,aby se to nerýmovalo, páč to se ti moc nedaří. téma je skvělý. škoda. zapracuj na tom.držim palce.
29.10.2007 20:12:00 | grygaruv atelier
Stalé tápu, ale nicméně už mi to čím dál tím víc zavání slovním narcismem. A kombinace tvých děl a užití slova papa dokonce v podobě několikanásobné z toho činí pro mě skutečně neodolatelně bizarní pošušňáníčko.
19.10.2007 15:59:00 | prostě Zuzana