a je to
Anotace: není moc co dodat - leda vámi. je to vůbec báseň?
Půjdu vyvenčit embryo - nechoď, zaběhne se ti!
Jdu vyvenčit embryo - dej mu náhubek, pokouše tě.
Šla jsem vyvenčit embryo - tak už jsi sama. Dokud nevykrvácíš.
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (1)
Komentujících (1)