Pro tebe...
Mám o tebe
strach,
každý den
na tebe myslím
a to tak
že nedokážu
myslet na nic jiného.
Bojím se
o tebe
a ty možná
ani nevíš proč.
Řekni mi
co tě trápí
a já ti
pomůžu
spolu
zvládnem
všechno
i nemožné.
Bojím se
o tebe
a ty ani nevíš
že je to
pro tebe.
Trápíš se
a já nevim
jak
mám vykouzlit
na tvé tváři
úsměv.
Pomoš mi.
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: cevert
Komentáře (1)
Komentujících (1)