Štěkavá
Anotace: nespavá a třímavá.
štěkavý nářek smíchu
množina modliteb
pronášených v šálkoprázdném tichu
velmi trhaně.
nespavost vtělená
zrozena, ne stvořena
bídně oděna
v chomáčcích matně notujícího dýmu.
Sluje
mocných bezmocností
a nádechemm slonové kosti
- cosi mezi cinknutím a ránou -
když ráno daleko a večer nikde.
V ruce třímám
pozvánku do vesmíru
nezalepenou obálku
s vlastním parte.
Přečteno 337x
Tipy 7
Poslední tipující: adida, fialová, spare, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)