Život je krásný risk
Anotace: Každý občas riskujeme...
Hraju si s ohněm
- nebezpečnou hru.
Hraju ji ráda
- i když popálím se.
Chodím po tenkém laně
- a mám závratě.
Pokouším osud
- i když bych neměla.
Vodu nosím džbánem
- než ucho utrhne se.
I když se bojím, člověče
- jedno ráno, každá číše přeteče.
Přečteno 334x
Tipy 8
Poslední tipující: Pišák, cevert, Jiparo, Psavec, Faust88, Monsignore
Komentáře (5)
Komentujících (5)