Stesku
Rvou srdce mi zaživa z hrudi
železnými kleštmi, kovem co studí.
Zběsilost - když koně se urvou z opratí
Bolest - když tvá těhotná duše potratí.
Kopou mě překotně, chtějí mě probudit,
abych už konečně přestal jen hloupě snít.
Snít si potají maličký, něžný sen
o tom, že budu snad někdy pochopen.
Komentáře (0)