Děkuju Ti, Lotty :o) Asi máte kus pravdy obě - ta básnička se mi pořád nějak ne a ne "vyloupnout", snažila jsem se ji trochu oživit, protože mi právě jinde vytýkali nedostatek poetičnosti a fantazie... Prostě - vnímáme různě a o tom to je :o)
18.10.2007 12:24:00 | Hesiona-Essylt
nikdy nečtu komenty, než napíši svůj, abych nebyla ovlivněna...ano, zdá se, že naše díla jsou psána na efekt...a zamýšlím se...a nejsou snad?...a i když nejsou a napíšeme to jak nám život předložil a jak to cítíme...je to vlastně vždycky velmi, velmi, až příliš velmi efektní na moje gusto...a k čemu fádnost do básní, do románů, do obrazů, do muziky, do tance atd, atd, atd...
18.10.2007 11:55:00 | Lota
...stálo to za to...každé poznání za to stojí...i to trpké...to si však člověk přizná až později...
napsala jsi to s citem sobě vlastním :)
18.10.2007 11:49:00 | Lota
nevím, přijde mi to takové přehnané jakoby na efekt, nezlob se, asi mi tam něco chybí
18.10.2007 11:13:00 | Jarky
...po bouřce se zase vyčasí...uschneš a počkáš si na novou :-) vždycky to za TO stojí...protože život bez přeháněk? O čem bys pak psala, má milá? ;-)
18.10.2007 10:04:00 | no