...nádhera ....asi bych měla tý svý říkánky zavřít do šuplíku ...jsi vážně dobrá !!!
19.10.2007 14:17:00 | pavlis
Podívám se do zrcadla a řeknu: "Neznám tě ale umeju tě." :o))) No ano, něčím to být musí :o)
Díky všem :o)
19.10.2007 09:42:00 | Hesiona-Essylt
Čas - potměšilý, neodbytný průvodce všeho živého...někde jsem četl, že čas vlastně neexistuje, že jsme si jej vymysleli my lidé... no nevím - když se ráno podívám do zrcadla...
KRÁSNÉ VERŠE !!!
19.10.2007 09:37:00 | el viento