Prapodivný svět
Anotace: Srážka s blbcem, aneb i o tom je život...
Hluší k otázkám a odpovědím
Hluší k vítězům i poraženým
Nesmlouvaví
Úlisní
Průbojní či nejistí
Životem zmítaní skrze prudkou euforii vzteku
Vítězové v běhu na dlouhou štreku...
Přečteno 365x
Tipy 7
Poslední tipující: WAYWARD, cevert, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)