Třeba je potkáte...
Anotace: ...zatíženi starostmi a výčitkami prohlíželi si zažloutlé plakáty...
Třeba je potkáte...
Kráčeli ztemnělými ulicemi
města s rozepnutými kabáty,
zatíženi starostmi a výčitkami
prohlíželi si zažloutlé plakáty.
Kráčeli městem ruku v ruce
a slzy hořkosti po tvářích jim tekli,
každý je svého štěstí strůjcem
a oni snad tisíc mil šli a plakali.
Plakali ve dne,i noci plakali,
plakali,i když jim došli slzy
o pomoc se nikomu nežádali.
Třeba je potkáte,možná brzy...
Přečteno 429x
Tipy 7
Poslední tipující: Truckle, pejrak, Anneli, Psavec, Severka, okapovaroura
Komentáře (7)
Komentujících (7)