Poslední polibek
Anotace: Poslání dopisu na rozloučenou
Zbývá jen otisknout
své rty na papír
Smutkem ti zamávat
a hlavně nelitovat
něco už dávno nelze změnit
Jako dítě jsem chtěla být
malířkou nebo kouzelnicí
Peří a sníh víří
zamklým tichem
V celou perón obživne lehounkými kroky
Tak lehounkými až se ti chce brečet
Příšerně šedí holuby se zubí
mýmu zmuchlanýmu já
a nejdou odehnat
Zbývá...Do nádražního koše
zahodit verše, které
stejně nikdo nečte
a předlouhé čekání
na noční rychlík
Zákeřně sladká tma
a nečekaná rána do týla...
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: Gabriel17, atty
Komentáře (1)
Komentujících (1)