volání
Anotace: ...možná mě uslyšíš...
Volám,
volám na tebe,
možná jsi tam
a možná taky ne.
Chci jen abys věděl,
že láska...
Láska ne.
Láska v méh srdci nikdy nezhyne.
Láska k tobě
drží se mě jako klíště
a já vím,
že nebude už nikdy žádně příště.
A tak dál volám.
Volám na tebe.
Možná jsi tam
a možná taky ne.
Volám.
Volám do nebe.
Možná jsi tam
a možná taky ne...
Přečteno 386x
Tipy 9
Poslední tipující: Tafird, Falka, Anejet, Erion Fate, Veru, Ayla
Komentáře (3)
Komentujících (3)