Malí kluci

Malí kluci

Anotace: ...

Malí kluci pobíhaj,
špuntovky v rukou.
Při hře oči zavíraj,
hra na smrt krutou.

Malí kluci stárnou,
svět pomalu poznávaj.
Do války se nehrnou,
přesto matkám zamávaj.

Malí kluci pobíhaj,
zbraň smrti v rukou.
Zabíjej a umíraj,
za čest pod svou vlajkou.

Matka pyšná na syna,
vojákem chtěl vždy být.
Teď však pláče do klína,
živýho by tu chtěla mít.
Autor marty..., 18.10.2007
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí