Když si čas od času projedu své oblíbené autory, fakt mě přepadá trošku tísnivý pocit... Vy všichni píšete krásně... Ale mně se nějak nedaří.
Báseň pěkná, jako vždycky:-)
29.10.2007 20:12:00 | Liss Durman
viz tomatari...
jo prostě jo a bezvýhradně.../pardon za tak úžasně vyčerpávající komentář, ale...však ty víš:-)/
19.10.2007 18:50:00 | paranoidandroid
hrzone se mi to libi, faakt!!!ta posledni cast..a s tou muzikou>.s odstehovanim se..proste vsechno...ma to pribeh...moc dobry..krasne se to cte..proste ....ukazkovaaaa!berte si z verci priklad hosi;)
19.10.2007 18:39:00 | embryo v hlave
helou... vzdycky, kdyz doctu tvoji basen, reknu si: ma to cenu pridavat dalsi komentar? kdyz to bude neco na ten zpusob: krasne, pusobive, klasika... a co ja vim co dal... pak si vsak reknu, ze si to proste ten komentar zaslouzi, at je sebehloupejsi... a tak co nejmenehloupe pisu: JO! proto te ctu... proste to vsecko rikas... nesnazis se to zatajovat v neurcitych metaforach... o to je to pusobivejsi...
19.10.2007 14:56:00 | Tömätäri
Prostě se mi líbí Tvůj úsečkovitej styl psaní..nazvala bych to Tekkno stylem.-)a líbí-a líbí-a líbí...Hezké:-*
18.10.2007 22:08:00 | Veru