Virtuální svět
Anotace: Bohužel naše děti, budou tím, že tu je takový svět o něco ošizeny...
Přes virtuální svět, jsem včera s tebou spala.
Přes virtuální svět, jsem se s tebou milovala.
Přes e-mailovou stránku jsem ti dopis psala.
Svět je to bláznivý to bych nečekala.
Přes net si můžem kávu dát.
Přes net si můžem povídat.
Známým i cizím své srdíčko otevřít.
Bohužel, i toho se dá snadno zneužít.
Osobní kontakt však chybí tu,
a tak ti jdu, do očí říct tu krátkou větu.
Zas někdy pa,
můj drahý z internetu...
Přečteno 311x
Tipy 15
Poslední tipující: Lota, Sima, Ammazonic, cevert, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Blázen? =), Natálie T.
Komentáře (8)
Komentujících (8)