Zdi
Poslední děti květinové generace
vdechují u zdi Johna Lennona omamný dým.
Mám je rád, Johna i děti.
Tak trochu přemýšlím, a vlastně bez legrace,
ke kterým zdem budeme přícházet jako k těm svým,
až budeme staří kmeti?
Přečteno 293x
Tipy 8
Poslední tipující: Franti, Tyssi, kavec, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)