...psáno někam do dálky...
Nic není jak se zdá
popely temné
zůstanou ve mě
dál ani krok
ani slovo
ani hvězda
ani sen, co se nezdá
ostrou hranou
světla za svítání
jak pecen chleba
ke snídani
rozdělí se noc a den
...ticho...
jen staccato písmenek buší
a buší a buší
a buší
ššš
Přečteno 319x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Lucie Teru, christiana včera neusnula, už ne pernikova princezna
Komentáře (4)
Komentujících (4)