Amicitia
Anotace: surrealistická báseň
Šli společně dlouhou cestou za ruce,
na cestu jim svítilo slunce...
Absolutní...
Tma...
Pustili se,
každý šel svou cestou,
existuje věčné přátelství?
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)