Anotace: ...
Milá Lili, rozumím tomu pocitu a moc dobře si na něj pamatuju :o) A když se tak v posledních letech dívám zpátky, víš co si říkám? Kdyby mi tak tenkrát někdo vysvětlil, že některé věci můžu vidět jinak, dělat jinak a bude se mi vracet něco jiného ... Otázka je, jestli bych ho poslouchala :o) Ne, nemám chuť Ti tady něco kázat, neboj ... Jen ... posílám Ti úsměv, ten opravdový a přeju Ti do života hodně štěstí, síly a odvahy hledat a najít to, co Tvůj život opravdu naplní :o)))
24.11.2007 13:31:00 | Beepat
pěkná, nejhorší je, že takových úsměvů na zámek přibývá, si teda myslím tip
19.10.2007 19:12:00 | cevert