K temuhle není potřeba komentář, báseň mluví sama za sebe. ST! za jistou upřímnost, za myšlenkový obsah, za jisté mi připomenutí... jak život dokáže být krátký a změní se ze vteřiny na vteřinu... jedna kapka krve... a člověk má spečetěno zdraví, život...
20.01.2009 09:54:00 | NikitaNikaT.